Makeat mansikat Jämsästä

Uusi-Riihijärven tilalla on viljelty puhtaasti tuotettua mansikkaa vuodesta 2015. Lajikkeina on aikainen lajike Vibrant, suosittu keski-kesän makea Polka sekä myöhäisempi lajike makea Malwina. Tilamme sijaitsee Jämsässä, Jämsän keskustasta tilallemme on matkaa noin 15 kilometriä ja Jämsänkoskelta noin 7 kilometriä. Jyväskylästä matkaa tilallemme on noin 60 kilometriä ja Tampereelta noin 110 kilometriä.

Mansikkalajikkeet

Aikainen lajike Vibrant on isokokoinen kiiltävän punainen makea marja, joka sopii hyvin syötäväksi tuoreeltaan ja sopii myös pakastamiseen. Vibrant kypsyy yleensä kesäkuun lopulla-heinäkuun alussa.

Keskikesän Polka on Suomen suosituin mansikka. Polkan marjat ovat makeita ja pyörehköjä. Polkan marjat sopivat hyvin syötäväksi tuoreeltaan, pakasteeseen, mehuksi ja hilloksi. Polkan marjat kypsyvät yleensä kesäkuun loppupuolella ja heinäkuussa.

Myöhäisen sadon Malwina on iso, kiinteä, tummanpunainen marja. Maultaan Malwina muistuttaa "vanhan ajan mansikkaa". Sopii hyvin syötäväksi tuoreeltaan ja pakasteeseen. Malwina kypsyy yleensä heinä-elokuun vaihteessa.

Kesän 2019 kausi on päättynyt

Mansikat myydään asiakkaille valmiiksi poimittuina. Ota yhteyttä ja kerro, millaisen määrän mansikoita tarvitset. Poimimme mansikat sinulle valmiiksi ja varatut mansikat voit noutaa suoraan tilalta sopimuksen mukaan. Katso yhteystietomme tästä. Mansikkakauden aikana myymme päivittäin tilaltamme myös rasiamansikkaa, perunaa ja hernettä ilman erillistä varausta. Ostokset voi maksaa joko pankkikortilla tai käteisellä. Tervetuloa ostoksille!

Muut vihannekset ja marjat

Tilallamme myydään kesäkaudella mansikoiden lisäksi myös Jussi-, Annabelle- ja Siikli-perunoita sekä palkoherneitä ja puutarhavadelmia.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 14Jaa