Makeat mansikat Jämsästä

Puhtaasti tuotettua mansikkaa vuodesta 2015

Mansikkatila Jämsässä

Uusi-Riihijärven tilalla on viljelty puhtaasti tuotettua mansikkaa vuodesta 2015. Tilamme sijaitsee Jämsässä, Jämsän keskustasta tilallemme on matkaa noin 15 kilometriä ja Jämsänkoskelta noin 7 kilometriä. Jyväskylästä matkaa tilallemme on noin 60 kilometriä ja Tampereelta noin 110 kilometriä.

Mansikkalajikkeet

Mansikkakauden tilallamme avaavat Flair ja Vibrant. Keskikesän marjoina ovat Polka ja Sonata. Myöhäisempänä satoa tuottavat Faith ja Malwina

Aikaisimpana lajikkeena tilallamme viljellään Flair mansikkaa. Marja on mehukas ja kirkkaanpunainen sekä ulkoa että sisältä. Marjat ovat kiinteitä ja kestäviä. Flair kypsyy yleensä kesäkuussa. 

Toinen aikainen lajikkeemme Vibrant on isokokoinen kiiltävän punainen makea marja, joka sopii hyvin syötäväksi tuoreeltaan ja sopii myös pakastamiseen. Vibrant kypsyy yleensä kesäkuun lopulla-heinäkuun alussa.

Keskikesän Polka on Suomen suosituin mansikka. Polkan marjat ovat makeita ja pyöreähköjä. Polkan marjat sopivat hyvin syötäväksi tuoreeltaan, pakasteeseen, mehuksi ja hilloksi. Polkan marjat kypsyvät yleensä heinäkuussa.

Sonatan marjat ovat kiinteitä, väriltään kirkkaanpunaisia ja kiiltäviä ja kestäviä pinnaltaan. Maultaan Sonata on makeahko ja raikas. Sonatan marjat kypsyvät yleensä heinäkuussa. 

Myöhäisen sadon Faithin marjat ovat kauniin kirkkaanpunaisia, hyvän makuisia ja muodoltaan kartiomaisia. Faithin marjat kypsyvät yleensä heinäkuun lopussa-elokuussa.  

Myöhäisen sadon Malwina on iso, kiinteä, tummanpunainen marja. Maultaan Malwina muistuttaa “vanhan ajan mansikkaa”. Sopii hyvin syötäväksi tuoreeltaan ja pakasteeseen. Malwina kypsyy yleensä heinä-elokuun vaihteessa.

Kesä 2020

Mansikat myydään asiakkaille valmiiksi poimittuina. Ota yhteyttä ja kerro, millaisen määrän mansikoita tarvitset. Poimimme mansikat sinulle valmiiksi ja varatut mansikat voit noutaa suoraan tilalta sopimuksen mukaan. Katso yhteystietomme tästä.

Mansikkakauden aikana myymme päivittäin tilaltamme myös ilman etukäteisvarausta rasiamansikkaa, perunaa, hernettä, porkkanaa ja sipulia ilman erillistä varausta. Ostokset voi maksaa joko pankkikortilla tai käteisellä. Tervetuloa ostoksille!

Muut vihannekset ja marjat

Tilallamme myydään kesäkaudella mansikoiden lisäksi myös Jussi-, Annabelle- ja Siikli-perunoita, sipulia, porkkanaa sekä palkoherneitä ja puutarhavadelmia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, sähköpostilla tai laittamalla viestin sivujemme yhteystietolomakkeella.

Yhteystiedot

Sosiaalinen media

Lähetä viesti

  • Uusi-Riihijärven tila